Telefonsamtale med veninde

“Det er Maria” svarer hun søvnigt, da hun tager telefonen midt om natten. “Hej Maria, det er Monika. Jeg er bare så træt af det hele! Flemming vil ikke lade mig se ungerne. Alle mine kunder er mere eller mindre perverse, og jeg har ikke fået sparet sammen til min hundekennel”, fortæller Monika med  totalt opgivende stemme. “Jeg kan ikke få noget som helst til at fungere i mit liv” fortsætter hun.

Maria lytter til sin veninde og kollega, og synes at hun har hørt denne sang før. “Er du nu kommet til at bruge din opsparing igen?”, spørger Maria roligt. “Ja, jeg så den skønneste minkpels i vinduet hos Birger C. Den måtte jeg bare eje”, forklarer Monika. “Helt ærligt, Monika. Husk at tage din medicin, så du ikke flyver så højt. Læg dig nu til at sove. I morgen må du på arbejde igen, så du kan spare sammen til din hundekennel. De perverse kunder betaler jo godt”, svarer Maria træt.

 

Inspiration: Skrivekursus i personkarakteristik om Monika Sørensen: En 40-årig prostitueret kvinde, der er frustreret over sit karrierevalg og drømmer om at få sin egen hundekennel. Monika har for højt blodtryk og en fortrængt seksualitet.

Opgave: Skriv en kort telefonsamtale Monika har med en veninde midt om natten

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>