Om kvindehjerte

En selvstændig og uafhængig kvinde, der godt kan lide sit arbejde, men gerne vil have overskud til andre ting. Hun elsker sit liv, som det er. Manden er den store kærlighed. Hun har ikke lyst til at sætte parforholdet på spil for en samfundsnorm, hun ikke føler sig tiltrukket af. Det er ikke børnene, hun ikke kan lide. Det er livsstilen, der følger med. Hun ville helt sikkert elske sine børn, hvis hun valgte at få dem.  Man skal vælge børn til i sit liv, fordi man har lyst og ikke kan lade være. Beslutningen er velovervejet. Hun lytter til sine egne behov. Børn er ingen garanti mod en ensom alderdom. Livet skal leves nu, ikke når man bliver gammel og ikke kan klare sig selv. Børn er et tilvalg – ikke et fravalg.

Hun er ikke mor – hvem er hun så?

Karin, 1975, står der på min dåbsattest. Jeg bor i et lille naturskønt smørhul, der rent geografisk er placeret som en forstad til kongens København. Jeg deler morgenavis med min mand. Vi har ingen (fælles) børn, men nyder livet i vores gamle bondehus sammen med vores to katte.

Bloggen udspringer naturligvis af lysten til at skrive om de ting, der har en plads i mit kvindehjerte, og emner, der (forhåbentlig) kan inspirere andre.  Jeg er helt vild god til at fordybe mig i emner, der fanger min interesse. Bloggen udtrykker mine tanker og følelser omkring familieforhold, samfundsforhold, sundhed og livsstil.  Jeg er barsk og blød, men sjældent på samme tid.

Du er selvfølgelig velkommen til at gå på opdagelse i min blog. Læg gerne en kommentar, hvis du har noget på hjerte. Du kan (også) kontakte mig på e-mail: kontakt@kvindehjerte.dk.

Hvor intet andet er angivet, gå som udgangspunkt ud fra følgende kedsommelige, men nødvendige fakta: Al tekst og alle fotos tilhører Kvindehjerte og må derfor ikke kopieres eller gengives andre steder uden min skriftlige tilladelse.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>