De fede må svede, de små må fryse…

Det er min store fars kække kommentar til min slanke mand, da vi sidder bænket i blæsevejr i haven til Isabellas to-års fødselsdagsfest. Nevø Tristan, der bliver 3 år til september, beklager sig til morfar over at solen forsvinder. Min søster, Tina, siger at han skal bede moster Karin om at puste skyerne væk fra solen.

Under maden viser vi billeder fra vores køkkenprojekt. Vi er begge to lettede over at være færdige med 4 ugers jord- og betonarbejde. Nu skal vi bare have flyttet afløbet til vasken. Så kan vi gå i gang med isolering og opbygning af selve køkkenet. Jeg glæder mig. En jordhule og sandkasse på 21 kvadratmeter sviner hele huset til i løbet af ganske få timer.

Min far spiser op og vil gerne have flere rejer. Min slanke søster smyger sig bag om hans stol, smiler og siger: De små kan komme ind og få flere rejer, de fede må blive siddende…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>