En mur af træthed

Kapitlet er næsten færdigt. Jeg går helt i stå. Trænger til at sove. Har svært ved at holde mig vågen. Giver efter for mit søvnbehov. Er helt væk i drømmeland i 10 timer. Føler mig veludhvilet næste morgen. Alligevel overmander trætheden mig igen, da jeg sætter mig ved tastaturet for at skrive. Prøver at læse en bog i solen på terrassen. Falder i søvn. Min hjerne er gået i stå. Tastaturet ligeså. Panik. Jeg læser det ikke færdige kapitel igennem. Det mangler essens. Mine øjne glider hen over min planlagte kapitelstruktur. Kommer ingen vegne sidder bare og stirrer på papiret.

Pludselig ved jeg at der skal skæres ind til benet. Jeg har givet et underemne plads til at blive et helt kapitel.  Et øjeblik efter er mine planlagte 15 kapitler reduceret til 6. De få kapitler dækker præcis de emner jeg har beskrevet på min bagsidetekst. Det er vigtigt at skrive på et hovedemne for at skriveprocessen føles rigtig for mig. Måske bliver kapitlerne delt op senere. Jeg har fundet min skrivelyst igen. Det er weekend lige om lidt. Så skal der skrives….

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>