I bar røv og dolk

Her til formiddag vågner jeg ved lyden af dryppende vand ude fra badeværelset. Normalt ville jeg ikke reagere på den lyd, mens jeg halvt i søvne ligger og putter mig ind til min nøgne mand, der registrerer at jeg holder op med at nusse hans varme krop. Min fortælling om lyden fra badeværelset, får hurtigt min handyman ud af sengen. Han har netop afinstalleret vores utætte vandvarmer på første sal inden han gik i seng i nat, så der burde jo ikke dryppe vand mere…

Jeg tænder normalt ikke på de faktiske omstændigheder ved begrebet håndværker-sex, men da jeg lidt efter følger efter manden op på første sal, og ser ham ligge dér på knæ i bar røv og dolk foroverbøjet med hovedet langt inde i skunken, så får han alligevel tændt for et helt andet vandfald hos mig…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>