Der var engang et køkken

Jeg ved det bliver en lang proces. Vi har prøvet det med både soveværelse og stuen. Det tager kun måneder, hvis vi er heldige. Det er tanken om det nye færdige køkken, der får mig i gang.

Hele dagen er blevet brugt på at sortere og rydde op i køkken og bryggers. Kun det allermest nødvendige køkkengrej for lov til at blive. Det er tankevækkende, hvor mange overflødige ting, vi afleverer på genbrugspladsen. Vores bryggers skal fungere som køkken, mens vi skal have isoleret rummet og installeret nyt køkken.

På ubestemt tid har jeg fået et midlertidigt køkken af den luksuriøse slags med rigtigt komfur, ovn, køleskab, mikroovn og opvaskemaskine. Selv min uundværlige køkkenmaskine er heldigvis tilgængelig.

I kulde og regn er det gamle køkken afleveret på genbrugspladsen. Der er ingen vej tilbage. Tørt tøj på og videre med byggeprojektet, mens alle andre sidder ved påskebordet…

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>